Albert Pedrosa guanya el premi SEIC per investigadors novells

Albert Pedrosa, investigador predoctoral del grup de recerca, va ser guardonat amb el Premio SEIC a la promoción de investigadores noveles en el marc del XII Congreso Español de Criminología per la presentació del seu treball «¿A quién dejamos atrás? Explorando los obstáculos de la progresión penitenciaria», que forma part de la seva tesi doctoral.

Aquest premi l’atorga la Sociedad Española de Investigación Criminológica (SEIC), una de les entitats organitzadores del congrés, i premia els investigadors novells no doctors o que l’hagin obtingut en els últims cinc anys i que realitzin investigació criminològica. El premi consta d’un diploma i la publicació del treball premiat a la Revista Española de Investigación Criminológica (REIC).

A més, en aquesta edició del premi també es va guardonar un altre investigador novell, Asier Moneva (Universidad Miguel Hernández), pel seu treball «El odio está en el aire! ¿Pero dónde?»