Participació a la Jornada: Pla de suport a la sortida de presó

El dilluns 25 de juny de 2018 tindrà lloc la Jornada: Pla de suport a la sortida de presó al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada on es presentarà el Pla de suport a la sortida de presó. Aquest Pla sorgeix en el marc dels objectius de treball de la Taula de Participació Social (TPS) de l’any 2016, quan es va posar en marxa una comissió de treball per impulsar un pla de suport a la sortida de presó, amb la col·laboració de la Taula del Tercer Sector. En el marc de la Jornada, el Dr. Josep Cid presentarà alguns resultats preliminars del projecte «De la presó a la comunitat» (RecerCaixa, 2015-2018), un projecte experimental centrat en l’acompanyament a persones que aconseguien la llibertat definitiva des del 2n grau a través de mentories d’un any de durada i iniciades a dins de la presó. El projecte es va poder implementar gràcies a la col·laboració de diverses entitats socials amb experiència en l’àmbit penitenciari, al Dept. de Justícia i al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada.