Formació d’una xarxa d’excel·lència en criminologia a sis universitats espanyoles

El grup de recerca, representat per Josep Cid, participarà juntament amb altres investigadors d’universitats espanyoles a una xarxa d’excel·lència finançada pel Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat (convocatòria 2017 d’accions de dinamització Redes de Excelencia). La xarxa «Desarrollo de un modelo criminológico y empírico de la política criminal» (EmpiriC) estarà coordinada per la Dra. Elena Larrauri (Universitat Pompeu Fabra) i comptarà amb la participació del Dr. José Luis de la Cuesta (Universitat del País Basc), el Dr. Fernando Miró (Universidad Miguel Hernández), la Dra. Ana Isabel Cerezo (Universidad de Málaga), la Dra. Esther Fernández Molina (Universidad de Castilla-La Mancha) i el Dr. Josep Cid (Universitat Autònoma de Barcelona).