Material de la sessió d’investigació «Acompanyament al sortir de la presó»

El Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE) posa a disposició de tothom els materials relacionats amb la sessió d’investigació sobre Acompanyament al sortir de la presó que es va celebrar el passat 2 d’octubre de 2018: les recerques completes, un resum executiu (Invesbreu 76) i els vídeos i diapositives de les presentacions. S’hi van presentar el resultat de dues recerques que parlen del suport a les persones quan surten de presó, un moment cabdal segons tots els estudis internacionals per assegurar la seva reinserció. Una d’elles, «El paper de les famílies en la reinserció de les persones que surten de la presó», ha estat realitzada per Aina IbàñezAlbert Pedrosa, investigadors d’aquest grup de recerca.