El Col·legi de Criminòlegs de Catalunya organitza les 1es Jornades de Criminologia i Societat per a la divulgació de la Criminologia

El Col·legi de Criminòlegs de Catalunya organitza les 1es Jornades de Criminologia i Societat per a la divulgació de la Criminologia.

Enguany el Col·legi posa en marxa unes Jornades obertes a totes aquelles persones que, sigui quin sigui el seu grau de coneixement, estiguin interessades a conèixer amb detall tots els fenòmens delinqüencials que la Criminologia s’encarrega d’estudiar.

Les jornades tindran lloc els propers dies 19, 20 i 21 de gener de 18h a 20:30h i es faran virtualment per Youtube.

Cada dia estarà centrat en una temàtica diferent: La Responsabilitat ciutadana, la Delinqüència i la Seguretat, matèries molt genèriques que han estat àmpliament tractades al Grau de Criminologia i que poden ser útils per completar els coneixements assolits a les diferents assignatures, així com per aportar opinions i punts de vista de professionals de la Criminologia que poden ser útils en el desenvolupament dels Treballs de Final de Grau.

Cada Jornada comptarà amb la participació de diferents experts en multitud de temàtiques englobades en les tres matèries principals: Violències sexuals, Frau en l’àmbit empresarial, Trencament de carreres delictives, Delictes ecològics, el paper de la dona a la Policia o els reptes pendents i la legitimitat dels Cossos Policials.

Les jornades seran gratuïtes, però per rebre tota la informació al correu i accedir als contactes i continguts de la jornada, pots inscriure’t aquí.

Us hi esperem!»